AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (11.5.2023)

Yhdyskuntatekniikka 2023 -näyttelyn parhaat osastot on valittu Jyväskylässä.

Suomen suurimmassa infra-alan seminaari- ja näyttelytapahtumassa Rudus Oy:n osaston palkittiin näyttelyn luovimmaksi.

 

Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma kokoaa yhdyskuntatekniikan osaajat ja sidosryhmät samaan valtakunnalliseen tapahtumaan. Mukana on mm. energiahuollon, jäte- ja ympäristöhuollon, liikenne- ja alueinfran, vesihuollon, mittaus-, laboratorio- ja muiden palveluiden ammattilaiset sekä koneet, kalusteet ja laitteet.


Näyttelyvieraat tähän YT23 -tapahtumaan saapuvat ympäri Suomen ja edustavat usein kuntia tai yrityksiä sekä osallistuvat tahoillaan hankintapäätösten tekemiseen. Näyttelyssä vieraillaan pysyäkseen ajan tasalla, luodaan asiakaskontakteja ja suunnitellaan tulevia hankintoja.

Mainos Visitor Oy on saanut suunnitella ja toteuttaa yhteistyössä Rudus Oy:n kanssa messuosastoja jo vuosia useisiin rakentamisen ja infra-alan tapahtumiin. Rudus Oy:n yksilöllinen messuosasto valittiin nyt näyttelyn luovimmaksi ratkaisuksi. Tämän vuoden YT23 -näyttelyssä parhaat osastot valitsi kolmihenkinen raati, johon kuuluivat Elina Stenvall (Turun Vesihuolto Oy / Yhdyskuntatekniikan edustaja ja raadin puheenjohtaja), Matti Kuosmanen (Jyväskylän Messut Oy:n ja Jyväskylän Paviljongin edustaja) sekä Kaisa Ristimella (Jyväskylän kaupungin edustaja).
Linkki järjestäjän sivuille

 


Edellisen kerran YT21 -näyttely järjestettiin Turussa ja myös tuolloin Mainos Visitor Oy suunnittelema ja toteuttama AVK Finland Oy:n messuosasto palkittiin näyttelyn parhaana.
https://www.mainosvisitor.fi/Ajankohtaista/Artikkeli/tabid/1471/ArticleId/223/Default.aspx?Return=1457

 


Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!