AJANKOHTAISTA, MESSUOSASTOT (4.1.2010)

Ville Myllyrinne oli Mainos Visitor Oy:n Messuilme´2010 Lahdessa.

Mainos Visitor Oy esittäytyi Liike-elämä -tapahtumassa osastollaan näyttelyvieraille. Teemana oli luonnollisesti messuosastot.Samanaikaisesti vietettiin mainonnan ammattilaiset yhteen kokoava Mainostorstai sekä Hämeen kauppakamarin toteuttama Taloustorstai. Myös Lakes ja Lahden yrittäjät järjestivät messuilla yritysten kontaktitapahtuman nimeltä, Liiketreffit.

Helsinkiläinen näyttelijä-koomikko Ville Myllyrinne oli illan kutsuvierastilaisuudessa Messuilme´2010, haastattelemalla yhteistyökumppaneita sekä vetämällä illan odotettuna kohokohtana nauruhermot räjäyttävän spektaakkelin.

Myllyrinne ei tietenkään jättänyt yleisöstään ketään "kylmäksi", vaan esitteli eturivin taiteilijana osaamisensa Tarja Halosesta - Kimi Räikköseen. Lisäksi kenellekään ei jäänyt epäselväksi, että Mika Toivola valmentaa Pelicansia, Pasi Nurminen käyttää nuuskaa ja taiteilja Myllyrinne itse Dressmanin alusasuja. Hauskaa siis riitti!

Liike-elämä´09-erikoismessut Lahdessa 11.-12. marraskuuta esittelivät yrityselämän palvelut laajasti ja kattavasti. Näyttely oli noin parinsadan yrityksen yhteisesiintyminen. Messuilla esiintyi myös mainonnan, markkinoinnin ja näyttelyrakentamisen ammattilaiset. Mainos Visitor Oy esitteli näyttelyvieraille Messuilme 2010 osaamistaan omalla osastollaan sekä aktivoi näyttelyvieraita vastaamaan messuprofilointiin.

Messuprofiloinnissa MV:n henkilökunta haastatteli ja kyseli messuihin liittyvistä aiheista, kuten onko henkilö itse osallistunut messujärjestelyihin ja minkälaisiin asioihin messuosastoissa kiinnittää huomiota. Samalla tiedusteltiin yrityksemme tunnettavuutta sekä yleisesti messutapahtumaa tulevaisuuden markkinapaikkana. Muutaman minuutin messuprofilointiin osallistui noin 300 henkilöä.

 

Ota yhteyttä!

Osaamista, taitoa ja rohkeita ideoita!